Heavy Duty

Heavy Duty op maat gemaakt!

Heavy Duty I Ventilatoren Slingerland

Heeft u specifieke wensen voor een bepaald project of toepassing? Volstaat een standaard ventilator niet langer? Dan is een ventilator op maat de beste oplossing. Het betreft vaak ventilatoren met extreem hoge volumes of een hoge drukopbouw (vanaf 200KW). Wij denken met u mee en creëren het ventilatiesysteem dat het meest geschikt is, rekening houdend met zowel economische criteria zoals investerings-en gebruikskosten, maar ook met de locatie en technische overwegingen zoals bedrijfszekerheid, levensduur en energetisch rendement.

Al onze installaties voldoen aan de recente geluids-, warmte- en energienormen. We gaan aan de slag met onze unieke software om zowel de waaier als het huis van de ventilator te configureren en vervolgens een exact werkpunt te berekenen. We houden rekening met uw specifieke eisen zoals het volledig lassen van alle onderdelen aan de ventilatoren en geven uitgebreid advies over de coatingspecificaties en laagdiktes.

Zelfs als het gaat om zeer hoge temperaturen, gevaarlijke chemische stoffen of extreme omgevingsfactoren bedenken wij een gepaste oplossing. Bij Slingerland gaan we een uitdaging niet uit de weg. Alle ventilatoren worden na assemblage altijd getest in ons magazijn. We controleren de algemene werking, opgenomen stroom en trillingen zodat we zeker weten dat de ventilator voldoet aan de gestelde eisen.

  • Heavy Duty
  • Heavy Duty
  • Heavy Duty
  • Heavy Duty
  • Heavy Duty
  • Heavy Duty
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws en acties.
Bij inschrijving ontvangt u direct een welkomstaanbieding!

In deze editie informeren we graag over actuele en praktische informatie, maar inspireren we jullie ook graag met boordevol nieuwigheden en handige tips! Ook blijf je op de hoogte van onze laatste (kortings-) acties. Laat je gegevens achter om je aan te melden bij de nieuwsbrief!

* geeft verplicht aan